Nejnovější recenze ze sekce Vypalovací software
- funguje pod Windows 7
- přehledný, srozumitelný
úpravy diskových polí provede velmi rychle a bez problémů, je srozumitelný i začátečníkovi
- - nic
- - smazal MBR sektor disku, bylo nutno obnovit prostřednictvím instalačního média Windows
- - po restartu PC a obnově MBR sektoru disku nešel program již spustit
- - po restartu PC a obnově MBR sektoru disku nešel program korektně odinstalovat, bylo nutno použít speciální nástroj doporučený výrobcem
- - program "naboural" instalaci Windows, po jeho odebrání začaly být nestabilní některé programy
- - při pokusu o opětovnou instlaci se program odmítal nainstalovat
- - technická podpora v ČR nebyla schopna problém vyřešit, byla nutná komunikace s technickou podporou výrobce
Z mého pohledu totálně nepoužitelný program, mé zkušenosti s ním jsou tristní.
Perfektní přehlednost při práci s programem.
- Rychlost a dobře zabalené zboží
- Mám s ním dobré zkušenosti
- Nevím
Mě jde hlavně pro vypalování všech zatím medií
- Perfektní
Doporučuji!
- rozsah možností v oblasti zpracování videa a presentací.
nemám připomínky,dosud nakoupené soft. programy mne plně vyhovovali
- Přehledná nabídka
- Není CZ
Žádná odpověď na dotaz.
- Nero je pro mně ten nejlepší program.
už si nemusím kupovat žádný jiný program,stačí mi jen tento .
- Je to nástroj, se kterým pracuji v zaměstnání, který je spolehlivý, dobře se sním pracuje. Proto jsem si ho koupil
- nemám nejmenší výhradu
Důvody koupě jsem vysvětlil v části "Pro". Je to spolehlivý produkt, na který jsem zvyklý a který mě nikdy nezklamal.
- Je vylepšený a má pro mladé lidi více možností v hudbě
- Soubor o velikosti 820 MG když dám vypálit přes Nero 11,tak mě nepustí a píše,že soubor je příliš velký a jestli ho může upravit.
Nero 7 bylo výborný,tak jsem věřil i NERU 11.A kdybych to měl někomu doporučovat,tak bych ho nejdřív upozornil na chyby
- Levný, výkonný, spolehlivý.
- Neznám
Velmi dobré řešení vypalování
- dobrý
dobrý
- Přehlednost a jednoduché ovládání.
- Rychlost vypalování.
- Kontrola správnosti vypálených dat.
- nevím
- vlastní zkušenost zatím nemám,protože mi chybí čeština,abych v tomto prográmku mohl pracovat
- chybí čeština
Pro mne jako laika, když to nemá češtinu je to mínusové,nutně potřebuji češtinu, neb u firmy jenž bych chtěl pracovat pracují s tímto prográmkem a chci se sním naučit perfektně pracovat,bez češtiny jsem vedle jak ta jedle.
Na akom fore, mam rovnaký problem s cestinou.
- Přehledný program v češtině. Zvládá vše potřebné pro normální uživatele v jednoduchém grafickém prostředí a hlavně rychle bez přehnaných nároků na hardware počítače.
- Nic.
Super program bez zbytečných pozlátek které jenom zdržují v práci.
dobrý poměr cena a výkon
- tento produkt som kúpil predovšetkým pre prípravu prezentacií a upravu vlastných videi - pre moju potrebu mi to vyhovuje
- pretože som už vlastnil Nero 7, vedel som čo mám očakávať pri práci - napr. pre nero-video by mi pomohol manuál aby som nemusel začať pracovať metodou pokus-omyl
- prvé problémy začínajú pri inštalací produktu, kde sa nainšlaluje (na Slovensku) anglická veria a ako tam dostať českú verziu som sa dočítal až na fóre - v priloženom manuále neni ani slovo
- léta používám, přešel jsem na něj od NERA
dobré
- Velká řada možností použití jako univerzální nastroj práce s různýmí medii.
- Komunikace velmi příjemná v češtině, přehledné a srozumitelné nabídky v menu.
- Náhrada programu Nero.
Kvalitní produkt, není co dodat.